top of page

Beeldhouwen in Steen

Tijdens deze workshop leert u beeldhouwen in speksteen (of ander zacht materiaal op verzoek). U krijgt uitleg op uw eigen niveau over technieken en materialen. U bedenkt zelf een onderwerp of thema en maakt dan uw eigen beeld. Door de opzet van de workshop kan iedere deelnemer werken op zijn of haar eigen niveau, leren van andere deelnemers aangevuld met instructie en tips van de docent.

 

De workshop bestaat uit 8 lessen van 2 uur. U heeft vrij gebruik van beeldhouwgereedschappen. Tijdens de workshop is er koffie, thee en iets lekkers.

De lessen worden dagelijks gegeven vanaf; 10:00 t/m 12:00 uur (m.u.v. dinsdag en zondag). U kunt op ieder moment instromen. Meld u aan bij de onderstaande knop en we overleggen over de startdatum.

De kosten voor deze workshop bedragen 210 euro voor 8 x 2 uur.

Twijfelt u nog, dan is een oriëntatie les mogelijk. U betaalt hiervoor 30 euro voor 2 uur. Deze les is vrijblijvend en indien u besluit toch de workshop te volgen, wordt dit verrekend in de prijs.

Wanneer u na afloop nog niet klaar bent met uw werk, kunt u naar wens extra lessen volgen á 30 euro per 2 uur.

​De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Het gebruik van een standaard steen is inbegrepen. Indien gewenst kan een grotere steen worden gebruikt tegen een kleine meerprijs, of een eigen steen worden meegebracht.

bottom of page