top of page

Beeldhouwen in Steen

Tijdens deze workshop leert u beeldhouwen in speksteen (of ander zacht materiaal op verzoek). In een groep van maximaal 10 personen krijgt u uitleg op uw eigen niveau over technieken en materialen. U bedenkt zelf een onderwerp of thema en maakt dan uw eigen beeld.

Door de opzet van de workshop kan iedere deelnemer werken op zijn of haar eigen niveau, leren van andere deelnemers aangevuld met instructie en tips van de docent.

 

De workshop bestaat uit 8 lessen van 2 uur. U heeft vrij gebruik van beeldhouwgereedschappen. Tijdens de workshop is er koffie, thee en iets lekkers.

De lessen worden wekelijks gegeven vanaf; 10:00 t/m 12:00 uur. Vaak zijn er al groepjes bezig met hun werk ivm de vrije inloop. Informeer hiernaar via het contact formulier of meld je aan bij de onderstaande knop.

 

De kosten voor deze workshop bedragen 210 euro voor 8 x 2 uur.

Twijfelt u nog, dan is een oriëntatie les mogelijk. U betaalt hiervoor 30 euro voor 2 uur. Deze les is vrijblijvend en indien u besluit toch de workshop te volgen, wordt dit verrekend in de prijs.

Wanneer u na afloop nog niet klaar bent met uw werk, kunt u naar wens extra lessen volgen á 30 euro per 2 uur.

​Verder zijn er ook lessen voor gevorderden deelnemers. Zij kunnen ook hun al gestarte stenen werk meenemen en hun eigen gereedschappen meenemen hiervoor is een andere deelname prijs.

bottom of page