Brenda van Loenen - Atelier
Brenda van Loenen - Atelier

press to zoom
Brenda aan het werk
Brenda aan het werk

press to zoom
Brenda van Loenen - Atelier
Brenda van Loenen - Atelier

press to zoom
1/2

Erik Rietman Fotografie

Welkom op mijn website.

 

Ik ben Brenda van Loenen en ik kom oorspronkelijk uit Egmond aan den Hoef. Daar ontwikkelde ik al een vroege belangstelling voor tekenen, schilderen en beelden maken. 

Tijdens mijn studie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten deed ik al verschillende opdrachten en exposities en behaalde ik mijn eerstegraads docent bevoegdheid. Na mijn studie ben ik gaan werken in het onderwijs. Ik geef alweer 18 jaar les aan leerlingen van 12 tot 14 jaar. Naast mijn werk ben ik nog dagelijks bezig in mijn atelier om te beeldhouwen en te schilderen.

Vandaag de dag vind ik het erg leuk om les te geven aan jong en oud. Ieder persoon heeft zijn of haar eigen wijze om te schilderen of beeldhouwen met eigen technieken en stijlen. In de workshops die ik geef komt dit ook uitgebreid aan bod.

Wat mij ook erg aanspreekt is het werken in opdracht, het contact
tussen de opdrachtgever en de kunstenaar om iets leuks en nieuws
te maken. Want door gesprekken wordt de uitkomst van het werk
iedere keer weer een beetje beïnvloed en dat proces vind ik erg leuk

en interessant.

Op mijn website, BvL Ateliers staan de vele opties die ik doe. De komende tijd ga ik leuke workshops geven in mijn atelier op de Parkstraat 68 en in mijn atelier aan huis voltooi ik de opdrachten van verschillende klanten en werk ik aan mijn portfolio.

Mijn werk bestaat voornamelijk uit verschillende thema's die o.a. in familie kleuren zijn opgebouwd in een droomachtige
surrealistische vormgeving. Maar daarnaast kan ik ook realistisch schilderen. Ik laat mij nog steeds inspireren door verschillende stromingen en stijlen en dat uit zich in een veelzijdig portfolio.