top of page
Workshop in Zaastreek - Workhop schilderen - bedrijfs uitje - workshop beeldhouwen
Workshops bij BvL Ateliers

Iedereen kan schilderen of beeldhouwen!

Bij BvL Ateliers worden dag-workshops en wekelijkse lessen aangeboden. Of je nu een beginner bent die nog nooit een kwast heeft aangeraakt, of een ervaren kunstenaar die zijn techniek wil verfijnen, Brenda’s workshops en lessen bieden een inspirerende omgeving om je artistieke wensen te beginnen of voort te zetten. 

 

Brenda is een getalenteerde en gepassioneerde kunstenares en kunstdocent met meer dan 25 jaar ervaring. Zij staat dagelijks klaar om je te begeleiden op jouw creatieve avontuur. Stap voor stap zal ze je introduceren in de wereld van o.a. schilderen en beeldhouwen, waarbij ze je waardevolle technieken en inzichten aanreikt. Verleg je grenzen en ontwikkel jouw eigen unieke stijl onder haar deskundige begeleiding.

Naast het verwerven van nieuwe vaardigheden en het ontwikkelen van je artistieke talent, bieden Brenda’s lessen ook gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten. Samen creëren we een inspirerende omgeving waarin ideeën worden gedeeld, samenwerkingen ontstaan en vriendschappen worden gesmeed.

 

Het materiaal van de workshop is inbegrepen in de prijs, u hoeft dus zelf niets aan te schaffen. Als u graag uw eigen materiaal meeneemt kan dit uiteraard, u krijgt dan ook een korting op de workshopprijs. Wanneer u twijfelt over het aangaan van een verplichting voor een workshop van meerdere weken, is het mogelijk een oriëntatie les te boeken. Kijk bij de verschillende workshops voor mogelijkheden en prijzen.

Heeft u een workshop idee dat hier niet bij staat? Neem dan contact op via het contactformulier bij BvL Ateliers.

Bij bedrijfsuitjes of verjaardagen kunnen ook speciale workshops gegeven met een thema. (Deze gaan door met 4 deelnemers of meer). Dit staat onder de knop eenmalig.

Eenmalige workshops o.a. zijn:

Schilderen met acryl verf op doek

Een klein speksteen beeldje maken

Hout branden, dieren, landschapje en fantasie

Mozaïeken, van o.a. spiegels, windlichtjes en lichtbollen (2 workshop dagen)

Kijk via de onderstaande knoppen naar de mogelijkheden voor lessen of een eenmalige dag(deel)workshop.

bottom of page