top of page

Schilderen met Acryl

In de workshop Schilderen met acryl duikt u in de wereld van acrylverf. In een groep van maximaal 15 personen krijgt u uitleg op uw eigen niveau over technieken en materialen. U bedenkt zelf een onderwerp of thema en schildert op een zelf gekozen formaat doek. Door de opzet van de workshop kan iedere deelnemer werken op zijn of haar eigen niveau, leren van andere deelnemers aangevuld met instructie en tips van de docent.

 

De workshop bestaat uit 6 lessen van 2 uur. U heeft vrij gebruik van materiaal zoals: paletmessen, kwasten, spatlers, paletten en verf. Tijdens de workshop is er koffie, thee en iets lekkers.

De lessen worden dagelijks gegeven vanaf; 10:00 t/m 12:00 uur (m.u.v. dinsdag en zondag). U kunt op ieder moment instromen. Meld u aan bij de onderstaande knop en we overleggen over de startdatum.

 

De kosten voor deze workshop bedragen 150 euro voor 6 x 2 uur.

Twijfelt u nog, dan is een oriëntatie les mogelijk. U betaalt hiervoor 30 euro voor 2 uur. Deze les is vrijblijvend en indien u besluit toch de workshop te volgen, wordt dit verrekend in de prijs.

Wanneer u na afloop nog niet klaar bent met uw werk, kunt u naar wens extra lessen volgen á 30 euro per 2 uur.

 

Voor deze workshop is een standaard doek inbegrepen (40x50cm). Tegen een kleine meerprijs kunt u een ander formaat doek kiezen. Dit kunt u bij aanvang van de eerste les besluiten.

bottom of page