top of page
Workshop in Zaastreek - Workhop schilderen - bedrijfs uitje - workshop beeldhouwen
Workshops bij BvL Ateliers

Op deze pagina vindt u de workshops die worden gegeven door BvL Ateliers. Bij ons staat u als deelnemer centraal. Door een gepersonaliseerde aanpak van de docent leert iedereen op zijn of haar eigen niveau. De workshopruimte is opgebouwd met een aantal grote tafels waaraan de deelnemers aan hun eigen project werken, maar tegelijkertijd van elkaar kunnen leren en nieuwe ideeën opdoen.

 

Het materiaal van de workshop is inbegrepen in de prijs, u hoeft dus zelf niets aan te schaffen. Als u graag uw eigen materiaal meeneemt kan dit uiteraard, u krijgt dan ook een korting op de workshopprijs. Wanneer u twijfelt over het aangaan van een verplichting voor een workshop van meerdere weken, is het mogelijk een oriëntatie les te boeken. Kijk bij de verschillende workshops voor mogelijkheden en prijzen.

Heeft u een workshop idee dat hier niet bij staat? Neem dan contact op via het contactformulier, want vrijwel alles is mogelijk bij BvL Ateliers.

Bij bedrijfsuitjes of verjaardagen kunnen ook speciale workshops gegeven met een thema. (Deze gaan door met 4 deelnemers of meer). Dit staat onder de knop eenmalig.

Eenmalige workshops o.a. zijn:

Hout branden, dieren, landschapje en fantasie

Mozaïeken, van o.a. spiegels, windlichtjes en lichtbollen

Schilderen met acryl verf op doek

Een klein speksteen beeldje maken

Kijk via de onderstaande knoppen naar de workshop mogelijkheden.

Atelier verbouwing google.jpg
bottom of page